Art Neuro massage

Hjärtligt välkommen tillbaka till min blogg den här dagen, alla mina kära och härliga läsare. Det blir nu ett inlägg som jag skriver då det är flera av er som har önskat att jag skulle skriva ett inlägg om massage i Gävle. I min blogg som där jag skriver om litet av varje är det alltid lika roligt när ni hör av er och ber mig att skriva om något speciellt ämne. Eftersom jag tidigare har pratat med er om här på bloggen om att jag prioriterar att ta hand om mig själv bland annat genom massage, så har det på grund av det nu kommit in önskemål ifrån flera av er att jag skulle berätta om vart det är jag går och vad det är för massage jag får. Jag ska säga er alla mina kära läsare, att det är till Rygg & nackakuten i Gävle jag går för de har en särskilt sorts massage i tillägg till vanlig klassisk massage som heter Art Neuro, och denna Art Neuro ser till att få bäcken och kotor på plats med hjälp av lätta tryckningar som leder till att kroppen kommer i balans. När väl det är gjort så blir det en direktpåföljande massage som slutar med att jag befinner mig någonstans uppe i sjunde himlen. Jag har tidigare fått massage på andra företag, men det här är tveklöst den allra bästa massagen jag har fått och jag tycker helt bestämt att det är till Rygg & nackakuten i Gävle ni ska gå. Det går förstås bra att enbart gå dit för en klassisk massage eller för en mer behandlande massage som den som jag beskrev här ovanför. Tusen tack för ert intresse av detta och är det något mer ni vill veta ska ni bara säga till!