Ibland måste man ha en elektriker

God dagens på er allihopa och det är en varm och härlig sommardag idag, då behöver man nästan inte ha någon belysning tänd. Innan man vet ordet av är det höst och då behöver man tända så att man ser inomhus. Det var ett problem med den här lägenheten som jag köpte för ungefär ett år sedan, det var bristen på elkontakter. Jag behövde skaffa fler kontakter helt enkelt och jag vände mig till ett företag vars elektriker i Sollentuna rekommenderades av styrelsen i föreningen.  

Det är många här i huset som har fått hjälp av dessa elektriker i Sollentuna, de flesta med lite mer avancerade saker än det jag behövde hjälp med. Men det som är så bra med dessa elektriker i Sollentuna med omnejd som arbetar på Blanka Elektriska är att de ställer upp och hjälper alla som behöver deras hjälp. Oavsett om det är något litet obetydligt som i mitt fall eller mer avancerade elinstallationer det är frågan om kan man lita på att få snabb och pålitlig hjälp. Det estetiska är viktigt för mig. Jag hade kunnat dra förlängningssladdar eller fäst sladdarna över dörrlisterna men det hade jag tyckt varit väldigt fult, så jag tyckte det var värt att ta kostnaden och få riktig hjälp av utbildade och behöriga elektriker. Jag vet att det är flera andra bostadsrättsföreningar som även dem anlitar Blanka Elektriska, men alla, både privatpersoner, företagare eller föreningar som behöver få hjälp utav elektriker i Sollentuna med omnejd är välkomna att höra av sig till Blanka Elektriska.