Städfirma i Norsborg hjälper oss med flyttstäd

Hejsan på er i det härliga sommarvädret

Idag har vi hjälp av en städfirma för flyttstäd. Vi håller nämligen på att flytta ut från lägenheten i Norsborg för vi har köpt ett hus istället. När vi började packa och förbereda för flytten så kom vi ganska snabbt fram till att det vore till stor hjälp och avlastning att ta hjälp av en städfirma som kunde hjälpa oss att göra flyttstädningen. Eftersom jag är gravid så är det ganska tungt och kämpigt ändå att packa och flytta så då kände vi att vi gör vad vi kan för att underlätta. När jag blev gravid så började vi direkt att olla efter hus för vi behöver mer plats och så vill vi ju att den lilla ska växa upp i hus.

Det tog några månader att hitta rätt hus men tillslut så gjorde vi det och det känns verkligen så bra. Som om flera efterlängtade bitar faller på plats på en och samma gång. Det är väldigt mycket lycka och glädje just nu även om man befinner sig mitt i ett flyttkaos. Vi har fått hjälp av släkt och vänner att bära lådor och möbler och köra till nya huset, men sen överlåter vi städet till en städfirma och det känns väldigt bra. Jag vet ju att de är noggranna och har en lista som de följer för att checka av allt som ska göras.

När vi skulle ha tag i en städfirma i Norsborg så var det en kollega som tipsade mig om denna, de hade också anlitat de vid något tillfälle och var väldigt nöjda. Det räckte för mig för att ta kontakt med de istället för att leta runt en massa, så jag är tacksam att de hade tid att hjälpa oss. Må nu så gott och ta hand om er!